Airco

Zowel thuis als op het werk is een gezond en prettig binnenklimaat is van essentieel belang. Niet alleen voor uw comfort en gezondheid, maar ook voor uw productiviteit. Overweegt u een (nieuw) airco systeem te laten installeren? Installatiebedrijf MBI in Arnhem is u graag van dienst! Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Koelen en verwarmen

Voorheen was het zo dat airconditioning systemen alleen in de zomer werden gebruikt om ruimtes te koelen. Inmiddels zijn airco systemen dusdanig doorontwikkeld dat zij seizoensafhankelijk het binnenklimaat kunnen regelen. ’s Winters verwarmen, ’s zomers koelen. Met andere woorden, airconditioning systemen die het gehele jaar door gebruikt kunnen worden. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een aangenaam binnenklimaat.

Installatie en onderhoud

Met alleen de installatie van een airco systeem bent u er nog niet. Net als een CV-ketel of een mechanisch ventilatiesysteem heeft ook een airconditioning systeem periodiek onderhoud nodig om zo veilig, zuinig en efficiënt mogelijk te blijven functioneren. Gelukkig kunt u bij Installatiebedrijf MBI terecht voor zowel de installatie als het onderhoud van uw airco systeem. Zo heeft u altijd één vast adres voor uw airconditioning systeem. Wij zorgen ervoor dat u daar geen omkijken meer naar heeft! 

Ja, ik wil meer weten over airconditioning!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van een airconditioning systeem in uw woning of bedrijfspand? Installatiebedrijf MBI in Arnhem is u graag van dienst! Vertel ons wat uw wensen en behoeften zijn, en wij adviseren u over welk airconditioning systeem het beste geschikt is voor uw specifieke situatie. Uiteraard kunnen wij ook de kosten voor u inzichtelijk maken.   Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een deskundig advies op maat.


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: airco