Duurzaamheid

Duurzaamheid is een onderwerp waar steeds meer aandacht aan wordt besteed. Dat is niet zo verwonderlijk, gezien de stijgende energieprijzen en het feit dat traditionele energiebronnen nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn. Daarom besteden we bij MBI Warmtetechniek & Airconditioning​ veel aandacht aan duurzame oplossingen. Deze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Duurzame alternatieven

Wanneer we spreken over duurzame alternatieven, dan kunt u denken aan zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Maar ook het vervangen van uw verouderde CV-ketel door een aanzienlijk zuinigere HR-ketel is een duurzame maatregel. Wanneer een dergelijke investering niet tot uw mogelijkheden behoort, zijn er ook meerdere laagdrempelige oplossingen om te overwegen. Neem nu bijvoorbeeld CV-optimalisatie; hierbij wordt uw huidige CV-installatie volledig nagelopen om eventuele beperkingen te achterhalen en te verhelpen. Ook worden de radiatoren opnieuw ingeregeld om deze van de juiste toevoer van warm water te voorzien. Hierdoor zorgen we dat uw verwarmingssysteem zo zuinig en efficiënt mogelijk blijft werken.

Besparen met milieuvriendelijke oplossingen

Veel mensen zijn nog in de veronderstelling dat duurzame alternatieven veel geld kosten. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer zo. Sterker nog, u kunt met duurzame oplossingen juist veel geld besparen! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf stroom op te wekken middels zonnepanelen. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen, uw huidige verbruik en de omstandigheden waarop de zonnepanelen geplaatst kunnen worden, kunt u heel veel besparen op uw maandelijkse energiekosten. Sommige huishoudens kunnen zelfs stroom terug leveren! Als specialist op het gebied van duurzaamheid laten wij u graag zien welke duurzame alternatieven geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Daarbij kunnen wij uiteraard ook de investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken.

Ja, ik wil meer weten over de duurzame oplossingen van MBI Warmtetechniek & Airconditioning!

Bent u benieuwd welke duurzame oplossingen u het hoogste rendement kunnen opleveren? Neem dan contact op met MBI Warmtetechniek & Airconditioning. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, inclusief de investering en terugverdientijd die hieraan gekoppeld zijn. Uiteindelijk bent u met onze duurzame alternatieven altijd voordeliger uit!


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: duurzaamheid