Loodgieters werk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen gebruik van dient te maken. Wanneer er iets kleins defect gaat, moet dit zo snel mogelijk gerepareerd worden. In dergelijke gevallen wilt u natuurlijk het liefst een specialist inschakelen, zodat u verzekerd bent dat het probleem op de manier wordt verholpen. Installatiebedrijf MBI is de specialist die u zoekt! Of u nu een groot of een klein probleem heeft, wij staan bij elke klus voor u klaar. Wij kunnen problemen verhelpen en voorkomen, maar we kunnen ook nieuwe installaties aanleggen.

Aanleg

Installatiebedrijf MBI Arnhem houdt zich bezig met het aanleggen of vervangen van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Deze klussen zijn routine voor ons, dus u bent altijd verzekerd van het beste en veiligste eindresultaat.

Onderhoud

Rioleringen, leidingen en installaties vereisen regulier en preventief onderhoud. Installatiebedrijf MBI biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op de installaties die wij voor u hebben aangelegd. Wanneer wij onderhoud uitvoeren, informeren wij u direct over de status van de rioleringen en leidingen en kan er, indien nodig, tijdig worden ingespeeld op slijtage of andere storingen.

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat in stilstaand water. Wanneer er geen waterdoorstroming mogelijk is in een watersysteem, staat het water stil en kan legionella zich gaan vormen. De bacteria verspreid zich via kleine waterdruppeltjes. Wanneer men deze druppeltjes inademt kan dit zeer vervelende gevolgen hebben, zoals de legionellagriep of veteranenziekte.

Twijfelt u over de veiligheid van uw watersysteem? If er binnen uw huis of bedrijf een bepaalde sanitaire voorziening die langere tijd niet gebruikt is? Neem dan het zekere voor het onzekere en laat Installatiebedrijf MBI Arnhem een legionella onderzoek uitvoeren. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw woning of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Uw gezondheid is het belangrijkste dat er is, en het inschakelen van een deskundig specialist als Installatiebedrijf MBI is dan ook geen overbodige luxe.


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: loodgieters werk