Luchtgordijn

Het verwarmen van winkels en openbare gebouwen is niet zo eenvoudig als het verwarmen van uw woning. Doordat er constant mensen in- en uitlopen is het belangrijk om een scheiding te creëren tussen de warme binnenlucht en de koude buitenlucht. Een luchtgordijn biedt dan uitkomst. Installatiebedrijf MBI informeert u graag over de voordelen en de mogelijkheden van luchtgordijnen.

Waarom een luchtgordijn?

Een luchtgordijn wordt boven de ingang geïnstalleerd en creëert middels luchtstromen een scheiding tussen het koude buitenklimaat en het warmere binnenklimaat. Hierdoor hoeft er binnen minder lucht verwarmd te worden. Dit resulteert in een comfortabel binnenklimaat, lagere energiekosten en minder stofvorming. Een uitstekende oplossing dus!

Het juiste luchtgordijn voor uw situatie

De selectie en integratie van een luchtgordijn vereist de nodige vakkennis en ervaring. Er zijn veel verschillende soorten luchtgordijnen en designs, en elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Installatiebedrijf MBI is gespecialiseerd in luchtgordijnen en kan zowel ronde en ovalen als rechthoekige luchtgordijnen plaatsen. Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw luchtgordijn(en).

Ja, ik wil meer weten over luchtgordijnen!

Heeft u interesse in een luchtgordijn? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI in Arnhem. Wij adviseren u graag over welk luchtgordijn het best geschikt is voor uw specifieke situatie. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de investering en besparingsmogelijkheden van luchtgordijnen voor u in kaart brengen.


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: luchtgordijn