Service & onderhoud

Een onderhoudsabonnement afsluiten

Wij adviseren al onze klanten om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor hun CV-ketel. Dit heeft meerdere redenen. U heeft altijd een specialist achter de hand die voor u kleine storingen en defecten direct kan repareren. Dit zorgt er weer voor dat de installaties optimaal blijven werken, wat het comfort in uw woning of bedrijfspand ten goede komt. U krijgt automatisch bericht van ons wanneer het tijd is voor de onderhoudsbeurt. Bovendien heeft u geen grote uitgaven in één keer; u betaalt een vast, laag bedrag per maand.

Installatiebedrijf MBI biedt u de mogelijkheid om zeer voordelig een onderhoudsabonnement af te sluiten. Hiermee bent altijd voordeliger uit dan wanneer u achteraf een installateur met spoed op moet bellen om iets te laten repareren. Profiteer van deze voordelen en sluit daarom altijd een onderhoudsabonnement af! Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Storing melden

Voor het melden van een storing of defecten kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

MBI Loodgieterswerken

Bezoekadres
Apeldoornseweg 214
6814 BS Arnhem


E: info@installatiebedrijfmbi.nl
T: 026 – 844 48 64