Ventilatie

Laat de ventilatie in uw woning of bedrijfspand te wensen over? Als dé specialist op het gebied van luchtkwaliteit en ventilatie vertelt Installatiebedrijf MBI u graag meer over het belang van een goede ventilatie en de mogelijkheden van een mechanisch ventilatiesysteem.

Het belang van ventilatie

Ventileren is simpelweg de aanwezige lucht in een ruimte verversen. Dit is noodzakelijk om de luchtkwaliteit in de betreffende ruimte te waarborgen. Slecht geventileerde ruimtes hebben een slechte luchtkwaliteit, wat tot uiteenlopende klachten kan leiden. Hierbij kunt u denken aan luchtwegproblemen, hoofdpijn, droge en jeukende ogen en huidproblemen. Mensen kunnen ziek of onwel worden door een slechte luchtkwaliteit! Daar komt bij dat ‘oude’ lucht niet zo makkelijk opwarmt als verse lucht – een slecht geventileerde ruimte is dus ook duurder om te verwarmen.

Waarom mechanische ventilatie?

Door een mechanisch ventilatiesysteem te laten installeren zorgt u dat u altijd verzekerd bent van verse lucht en dus een goede luchtkwaliteit. Dit is vooral belangrijk voor drukbezochte ruimtes en ruimtes waar mensen langere tijd verblijven, zoals kantoorpanden, scholen en openbare gebouwen. Maar ook in woningen kunnen mechanische ventilatiesystemen uitkomst bieden.

Als erkend specialist op het gebied van (mechanische) ventilatiesystemen kan Installatiebedrijf MBI u van een gedegen advies op maat voorzien. Ook kunnen wij de installatie en het onderhoud van uw ventilatiesysteem verzorgen.

Ja, ik wil meer weten over ventilatie!

Waarborg de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand en laat u door Installatiebedrijf MBI van een deskundig advies voorzien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van mechanische ventilatie. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: ventilatie