CV-ketel onderhoud Dodewaard

Voor het behoud van de uw CV-installaties en de natuurlijk de veiligheid is het raadzaam om met enige regelmaat uw CV-ketel na te laten kijken. Wij adviseren om in elk geval één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Wat wordt er gedaan tijdens zo'n onderhoudsbeurt?

Tijdens het onderhoud wordt er door één van onze specialisten gekeken naar storingen en kleine defecten. Indien nodig worden versleten onderdelen vervangen. Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer verzekerd van een installatie die goed functioneert. Een goed functionerende installatie levert u een besparing op in vergelijk tot een installatie met kleine defecten. Een goed werkende CV-ketel is namelijk ook veel zuiniger met energie! Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden.

Wat zijn de kosten van een onderhoudsbeurt?

Om te voorkomen dat u in één keer veel geld moet uitgeven, biedt Installatiebedrijf MBI u de mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement voor CV-ketel onderhoud in Dodewaard. Zo'n onderhoudsabonnement heeft veel voordelen. U betaalt namelijk alleen een vast, laag bedrag per maand gedurende de vooraf vastgestelde periode. Geen grote uitgaven dus! Mocht u tijdens de looptijd van het onderhoudsabonnement een storing hebben aan uw CV-ketel, dan hoeft u ons alleen maar eventjes te bellen: wij sturen dan zo snel mogelijk een monteur naar u toe om de storing te verhelpen. U heeft met een onderhoudsabonnement dus ook altijd een specialist achter de hand, en dat is wel zo prettig.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van CV-ketel onderhoud in Dodewaard, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact met ons op.