Verwarming

De tijden dat u voor het verwarmen van uw woning beperkt was tot een standaard CV-ketel en bijbehorende radiatoren zijn allang voorbij. Er zijn nu veel meer innovatieve en duurzame manieren om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Installatiebedrijf MBI is gespecialiseerd in verwarming en kan u hierover van een deskundig advies voorzien.

Duurzaam verwarmen

De energieprijzen blijven onverminderd stijgen. Het is dan ook zeker de moeite waard om te investeren in een verwarmingsinstallatie die op een zo efficiënt mogelijke manier met energie omgaat. Moderne HR-ketels zijn bijvoorbeeld aanzienlijk zuiniger dan de CV-ketels van 15 jaar geleden. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw radiatoren te vervangen door wandverwarming. Dit is niet alleen efficiënter, het zorgt ook voor een veel gelijkmatigere en aangename verwarming van de ruimtes in huis. Combineert u een dergelijk verwarmingssysteem met bijvoorbeeld zonnepanelen of een zonneboiler, dan kunt u nog meer besparen! Ook pelletkachels worden steeds populairder; deze werken op houten pellets, die vervaardigd worden van gerecycled snoeihout.

Besparen op verwarmingskosten

Duurzame oplossingen vergen vaak een investering. Maar doordat u gaat besparen op uw stookkosten, kunt u deze investering vaak al vrij snel terugverdiend hebben. En daarna gaat u alleen maar meer besparen! Installatiebedrijf MBI kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van verwarming, inclusief de bijbehorende investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden.

Ja, ik wil meer weten over verwarming!

Welke vorm van verwarming uw voorkeur ook heeft, het is wel van belang dat de warmtevoorziening past bij de functie van de ruimtes die verwarmd dienen te worden. Laat u dus altijd door een verwarmingsspecialist adviseren alvorens u een keuze maakt! Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden op het gebied van verwarming? Neem dan contact op met Installatiebedrijf MBI en laat ons u van een advies op maat voorzien. 


Terug naar overzicht

Informatie aanvraag: verwarming