Ketelvervanging

Het tijdig vervangen van de CV-ketel is om meerdere redenen van groot belang. Ten eerste is het noodzakelijk wanneer u thuis of op kantoor voorzien wilt blijven van een aangename warmtestroom en en binnentemperatuur. Ten tweede zal een nieuwe CV-ketel in verhouding tot uw oude CV-ketel een aanzienlijke besparing realiseren. De techniek heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Daardoor is het nu mogelijk om voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe CV-ketel aan te schaffen die zuiniger werkt. Dit zorgt voor een lagere energierekening én een verbetering van het comfort in huis of op kantoor.

Heeft uw oude CV-ketel regelmatig onderhoud nodig en zijn de prestaties ook niet van een gewenst niveau, dan is vervanging van de CV-ketel vaak de beste oplossing. Dit vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kunt verhogen en de onderhoudskosten grotendeels kunt wegstrepen, is deze investering er één die wij als specialist zeker aanraden.

Advies nieuwe CV-ketel

Bij Installatiebedrijf MBI te Arnhem helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe CV-ketel. Wij kunnen voor u in kaart brengen wat uw besparingsmogelijkheden zijn. Laat ons u adviseren om het optimale binnenklimaat te creeeren. Zit u er liever comfortabel warm bij, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over die oude CV-ketel? Laat uw CV-ketel dan tijdig vervangen. Op die manier kunt u het klimaatcomfort in uw woning of bedrijfspand waarborgen.

Terug naar overzicht

Meer onderliggende verwarming diensten

Informatie aanvraag: ketelvervanging