Ketel vervangen Oosterbeek

Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel en zoekt u een vakkundig bedrijf voor het vervangen van uw CV-ketel? Bij Installatiebedrijf MBi bent u aan het juiste adres!

Wanneer moet ik mijn ketel vervangen?

De meeste CV-ketels gaan ongeveer 15 jaar mee. Daarna zal een ketel, afhankelijk van of deze wel of niet goed onderhouden is, kuren kunnen gaan vertonen. Als u bedenkt dat een CV-ketel jaarlijks zo'n 1000 uur brandt, dan is dat ook niet zo gek. Op een gegeven moment is hij gewoon op. Maar als u merkt dat uw CV-ketel hard aan vervanging toe is, dan hoeft dat niet per se in uw nadeel te zijn!

Besparen met een nieuwe CV-ketel

Doordat de moderne CV-ketels aanzienlijk zuiniger zijn dan oudere CV-ketels, kunt u door het plaatsen van een nieuwe CV-ketel flink gaan besparen op uw energiekosten. De investering die u doet bij de aanschaf van een nieuwe ketel heeft u dus binnen een vrij korte tijd alweer terugverdiend. Bovendien kunt u met een nieuwe CV-ketel weer zorgeloos genieten van een aangename temperatuur in huis en bespaart u ook nog eens op reparatiekosten.

Ketel vervangen Oosterbeek? Bel Installatiebedrijf MBI!

Installatiebedrijf MBI beschikt over geruime ervaring op het gebied van ketelvervanging. Wilt u graag weten wat u kunt besparen aan energiekosten met een nieuwe CV-ketel? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI, hét adres in Oosterbeek en omstreken voor het vervangen van uw ketel!