Ketelvervanging Angeren

U bent op zoek naar ketelvervanging Angeren? Installatiebedrijf MBI staat voor u klaar! Wanneer het op verwarmingsinstallaties aankomt, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een vakkundige installatie door een betrouwbaar bedrijf. Installatiebedrijf MBI beschikt over geruime ervaring op het gebied van ketelvervanging.

Wanneer is mijn CV-ketel aan vervanging toe?

Een CV-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Daarna zal een ketel, afhankelijk van hoe goed deze onderhouden is, kuren kunnen gaan vertonen. Als u bedenkt dat een CV-ketel jaarlijks zo'n 1000 uur brandt, dan is dat ook niet zo gek. Op een gegeven moment is hij gewoon op. Maar als u merkt dat uw CV-ketel hard aan vervanging toe is, dan hoeft dat niet per se in uw nadeel te zijn!

Besparen met een nieuwe CV-ketel

Een nieuwe CV-ketel laten installeren kan u veel voordeel opleveren. Dat komt omdat de nieuwe CV-ketels steeds zuiniger worden. Daardoor verbruikt u dus aanzienlijk minder energie dan met een CV-ketel die al 15 jaar oud is. Bovendien kunt u met een nieuwe CV-ketel weer zorgeloos genieten van een aangename temperatuur in huis.

Wilt u graag weten wat u kunt besparen aan energiekosten met een nieuwe CV-ketel? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI, dé specialist op het gebied van ketelvervanging in Angeren en omgeving!