Loodgieter Ede

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Ede? Installatiebedrijf MBI staat voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en vervangen van sanitaire installaties, waterleidingen, rioleringen en gasleidingen. Of het nu om een grote of kleine klus gaat, wij draaien nergens onze hand voor om. Als vakkundig loodgieter in Ede en omstreken bent u met Installatiebedrijf MBI altijd verzekerd van een goed en veilig resultaat.

Legionella preventie

Wanneer er geen optimale waterdoorstroom mogelijk is in een systeem en het water op bepaalde plekken stil staat, loopt u het risico dat zich hier Legionella gaat vormen. De Legionella bacterie verspreid zich via waterdruppeltjes. Wanneer men deze waterdruppeltjes inademt, kunt u hier ziek van worden.

Wanneer u twijfelt over de veiligheid van uw watersysteem, dan kan Installatiebedrijf MBI een Legionella onderzoek uitvoeren. Dit kunnen wij doen voor zowel particuliere woningen als bedrijven.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een loodgieter in Ede inschakelen, of wilt u meer weten over de diensten van Installatiebedrijf MBI, neemt u dan contact met ons op. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!