Service en onderhoud Herveld

De gemiddelde CV-ketel brand ongeveer 1000 uur per jaar om uw woning van verwarming en warm water te voorzien. Om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel veilig en zuinig blijft functioneren, heeft hij één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurtje nodig. Om ervoor te zorgen dat u hier geen hoge kosten aan kwijt bent, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Het onderhoudsabonnement van Installatiebedrijf MBI

Wanneer u bij ons een abonnement voor service en onderhoud in Herveld afsluit, komen wij één keer in de twee jaar bij u langs om uw CV-ketel een onderhoudsbeurt te geven. We lopen de ketel helemaal na, controleren deze op eventuele defecten en indien nodig vervangen we versleten onderdelen. Na zo'n onderhoudsbeurt loopt uw CV-ketel weer als een zonnetje! Een groot voordeel van zo'n onderhoudsabonnement is dat u geen onverwachtse of hoge kosten heeft aan uw CV-ketel.

En wat als mijn CV-ketel toch kapot gaat?

Mocht u toch onverhoopt te maken krijgen met een storing aan uw CV-ketel, dan kunt u ons altijd bellen. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk een monteur naar u toe om de storing te verhelpen. Met een onderhoudsabonement krijgt u dus niet alleen onderhoud, maar ook service. En dat alles voor een vast, laag bedrag per maand.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van service en onderhoud in Herveld, neemt u dan gerust contact met ons op.