Service en onderhoud Zilven

De gemiddelde CV-ketel maakt ieder jaar zo'n 1000 branduren. Dat betekent dat hij af en toe een onderhoudsbeurtje nodig heeft om zuinig en veilig te kunnen blijven functioneren.  Uw CV-ketel heeft ten minste één keer in de twee jaar een beurtje nodig. Om te voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan, en ervoor te zorgen dat uw installatie optimaal blijft werken, kunt u het beste een onderhoudsabonnement afsluiten.

Een onderhoudsabonnement bij Installatiebedrijf MBI

Als het aankomt op service en onderhoud Zilven, dan bent u bij Installatiebedrijf MBI aan het goede adres. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement. Hiervoor betaalt u elke maand een vast laag bedrag. Elke twee jaar komen wij dan bij u langs om uw CV-ketel een onderhoudsbeurt te geven. We lopen de ketel helemaal na, controleren deze op eventuele defecten en indien nodig vervangen we versleten onderdelen. Na zo'n onderhoudsbeurtje kan uw CV-ketel er weer een tijdje tegen aan! Bovendien heeft u geen hoge kosten in één keer.

Service bij storingen

Een ander voordeel van een abonnement afsluiten bij Installatiebedrijf MBI is dat u ons altijd kunt bellen als u onverhoopt te maken krijgt met een storing aan uw CV-ketel. Wij streven ernaar om dan zo snel mogelijk een monteur naar u toe te sturen om het probleem te verhelpen. Wel zo'n prettig gevoel, dat er altijd iemand voor u klaar staat!

Meer weten over service en onderhoud Zilven?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van service en onderhoud in Zilven, neemt u dan gerust contact met ons op.