Verwarming Bennekom

Installatiebedrijf MBI is dé specialist op het gebied van verwarming in Bennekom. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, vervanging of installatie van verwarmingssystemen, bij ons kunt u altijd terecht.

CV-ketels en radiatoren

Veel woningen beschikken inmiddels over een CV-ketel in combinatie met radiatoren. De meeste moderne woningen beschikken over een combi-ketel, welke zowel voor de verwarming van de woning als voor warm water zorgt. Wat veel mensen echter vaak vergeten, is dat CV-ketels zo nu en dan onderhoud nodig hebben. Een CV-ketel die niet goed onderhouden wordt, zal steeds minder zuinig gaan werken. Bovendien zal hij sneller problemen gaan vertonen en zal de levensduur van het apparaat aanzienlijk korter zijn dan de bedoeling is. Installatiebedrijf MBI biedt zeer aantrekkelijke onderhoudsabonnementen, waarvoor een elke maand een laag bedrag betaalt. Zo komt u nooit voor onverwachte uitgaven te staan en bent u verzekerd van een optimaal functionerende CV-ketel.

Beschikt u nog over een VR-ketel? Dan informeren wij u graag over de voordelen van een HR-ketel.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen stappen over op vloerverwarming, en dat is ook niet zo verwonderlijk. Vloerverwarming levert namelijk flink wat voordelen op ten opzichte van verwarming middels een (gas)kachel, en zelfs ten opzichte van verwarming middels een CV-ketel. Met vloerverwarming kan een ruimte, of zelfs uw hele huis als u het als hoofdverwarming wilt, gelijkmatig en constant verwarmd worden. Het comfort in huis wordt merkbaar hoger! Daarnaast kunt u met vloerverwarming als hoofdverwarming flink besparen op uw energierekening. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Of het nu gaat om CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming of thermostaten, voor een advies of offerte met betrekking tot verwarming Bennekom belt u gewoon even met Installatiebedrijf MBI!