Verwarming Homoet

Installatiebedrijf MBI is dé specialist op het gebied van verwarming in Homoet en omstreken. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, vervanging of installatie van verwarmingssystemen, wij draaien voor geen enkele klus onze hand om.

CV-installaties

Veel woningen beschikken inmiddels over een CV-ketel in combinatie met radiatoren. De meeste moderne woningen beschikken over een combi-ketel, welke zowel voor de verwarming van de woning als voor warm water zorgt. We maken onderscheid tussen VR (Verbeterd Rendement) ketels en HR (Hoog Rendement) ketels. HR-ketels zijn aanzienlijk zuiniger dan VR-ketels, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Installatiebedrijf MBI installeert dan ook uitsluitend HR-ketels. Beschikt u nog over een VR-ketel? Dan informeren wij u graag over de voordelen van een HR-ketel.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder, en dat is ook niet zo verwonderlijk. Vloerverwarming levert namelijk flink wat voordelen op ten opzichte van verwarming middels een (gas)kachel, en zelfs ten opzichte van verwarming middels een CV-ketel. Met vloerverwarming kan een ruimte, of zelfs uw hele huis als u het als hoofdverwarming wilt, op een gelijkmatige en constante manier verwarmd worden. Het comfort in uw woning wordt merkbaar hoger! Daarnaast kunt u met vloerverwarming als hoofdverwarming flink besparen op uw energierekening. En dat is natuurlijk altijd prettig!

Meer weten over verwarming Homoet?

Of het nu gaat om CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming of thermostaten, voor een advies of offerte met betrekking tot verwarming Homoet, u kunt altijd contact met ons opnemen. Installatiebedrijf MBI is u graag van dienst!