Zonneboiler Heteren

Wilt u graag besparen op uw energiekosten? Werkt u graag mee aan een beter milieu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Installatiebedrijf MBI is dé specialist op het gebied van zonneboilers in Heteren en omgeving.

Wat is een zonneboiler en hoe werkt het?

Een zonneboiler is een systeem, bestaande uit een zonnecollector en een voorraadvat, dat op basis van zonlicht het voorraadvat van warm water kan voorzien. De zonnecollector wordt op uw dak gemonteerd. De collector bevat een vloeistof die door daglicht opgewarmd kan worden. Doordat deze vloeistof in een gesloten systeem door de collector en het voorraadvat gepompt wordt is het mogelijk om water te verwarmen. Maar hoe zit het dan als het niet zonnig is, heb ik dan wel warm water? Geen zorgen: een zonneboiler werkt ook als de zon niet schijnt. Bovendien maakt het systeem het mogelijk om met uw huidige CV-ketel het water na te verwarmen, in het geval dat de temperatuur van het water toch niet toereikend is.

Investering en besparing

Hoeveel u kwijt bent aan een investering voor een zonneboiler is geheel afhankelijk van de benodigde capaciteit in uw woning. Installatiebedrijf MBI kan, door uw huidige verbruik in kaart te brengen, voor u berekenen wat u kwijt zou zijn aan de aanschaf en installatie van een zonneboiler en hoeveel zonnecollectoren u dient te plaatsen om een optimaal rendement te behalen. Het is mogelijk om met een relatief lage investering een groot voordeel te gaan behalen. U gaat met uw zonneboiler namelijk heel wat besparen op energiekosten! De energiekosten blijven onverminderd stijgen, en de levensduur van een zonneboiler systeem wordt steeds langer. Vraag een offerte op maat aan om te zien hoeveel voordeel het u kan opleveren!

Contact opnemen

Heeft u vragen over de diensten van Installatiebedrijf MBI? Wilt u meer informatie over zonneboilers Heteren of andere duurzame oplossingen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI!