CV onderhoud Hemmen

Installatiebedrijf MBI is een specialist op het gebied van verwarming en CV ketels. Ook voor CV onderhoud in Hemmen en omstreken kunt u bij ons terecht!

Is CV onderhoud echt nodig?

U bent zowel voor uw warme water als voor uw verwarming van uw CV ketel afhankelijk, dus het is wel belangrijk dat deze goed blijft functioneren. De gemiddelde CV-ketel maakt ieder jaar zo'n 1000 branduren. Het is dus ook niet zo verwonderlijk dat dit apparaat af en toe een onderhoudsbeurtje nodig heeft om goed en zuinig te kunnen blijven functioneren. Ook voor de veiligheid is dit van belang. Wij raden aan om ten minste één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Een onderhoudsabonnement bij Installatiebedrijf MBI

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor de CV ketel. Hiervoor betaalt u geen hoge bedragen per onderhoudsbeurt, maar elke maand een vast laag bedrag. Als het tijd is voor de onderhoudsbeurt, krijgt u automatisch bericht van ons. We maken dan een afspraak, en komen bij u langs om uw CV ketel een onderhoudsbeurt te geven. We lopen de ketel helemaal na, controleren deze op eventuele defecten en indien nodig vervangen we versleten onderdelen. Na zo'n onderhoudsbeurt kan uw CV ketel er weer een tijdje tegen aan!

Service bij storingen

Een ander voordeel van het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel, is dat u ons altijd kunt bellen als u onverhoopt te maken krijgt met een storing. Wij streven ernaar om dan zo snel mogelijk een monteur naar u toe te sturen om het probleem te verhelpen. Wel zo'n prettig gevoel, dat er altijd iemand voor u klaar staat!

Meer weten over CV onderhoud Hemmen?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van CV onderhoud in Hemmen of omstreken, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen!