CV-optimalisatie Apeldoorn

Wanneer is de laatste keer dat u uw CV-ketel heeft laten nakijken? Grote kans dat een onderhoudsbeurt voor uw CV-ketel ervoor zorgt dat uw huis een stuk sneller opwarmt. MBI Loodgieters kan bij u thuis in Apeldoorn langskomen voor CV-ketel optimalisatie.

Werkzaamheden

Als één van onze specialisten bij u thuis langskomt kijkt hij niet alleen naar de werking van uw CV-ketel, maar ook naar de radiatoren in de kamers van uw huis en de leidingen die daarbij horen. Mocht er ergens in het verwarmingssysteem een probleem zitten dat de verwarming van uw huis belemmert zit dan kan onze vakman dat vaak snel en eenvoudig oplossen.

Wist u dat er naast het sneller en effectiever verwarmen van uw huis nog een belangrijk voordeel zit aan CV-ketel optimalisatie? Een optimalisering van uw CV-ketel scheelt u namelijk al gauw zo'n 10% tot 15% in energieverbruik.

Bij MBI Loodgieters is het ook mogelijk een onderhoudsabonnement aan te schaffen. Voordeel hiervan is dat u ons altijd kan bellen om kleine storingen en defecten onmiddellijk te laten repareren.

Meer info?

Wilt u meer weten over CV-keteloptimalisatie bij u thuis in Apeldoorn of bent u geïnteresseerd in ons onderhoudsabonnement? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst!