CV reparaties Indoornik

Werkt uw CV ketel niet meer naar behoren? Installatiebedrijf MBI is hét adres voor CV reparaties in Indoornik en omgeving.

Uw CV ketel

U bent voor zowel uw warm water voorziening als uw verwarming afhankelijk van uw CV ketel. Dus in het geval dat deze kapot gaat, is het zaak dat het probleem zo spoedig mogelijk wordt verholpen om het ongemak tot een minimum te beperken. Installatiebedrijf MBI is gespecialiseerd in CV ketels en is u graag van dienst bij uiteenlopende reparaties. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, raden wij u aan om bij een storing even telefonisch contact met ons op te nemen.

CV onderhoud

Voor het behoud van de uw CV-installaties en de natuurlijk de veiligheid is het raadzaam om met enige regelmaat uw CV-ketel na te laten kijken. Wij adviseren om in elk geval één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Uw CV ketel wordt dan nagelopen op storingen en kleine defecten, en versleten onderdelen kunnen indien nodig direct vervangen worden. . Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer verzekerd van een installatie die goed en veilig functioneert, en dat levert u ook een besparing op ten opzichte van  een installatie met kleine defecten. Een goed werkende CV-ketel is namelijk veel zuiniger met energie!

Service- en onderhoudsabonnement

Om de kosten van onderhoud laag te houden en ervoor te zorgen dat u automatisch bericht krijgt wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt, biedt Installatiebedrijf MBI u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor uw CV ketel. U betaalt dan een vast, laag bedrag per maand gedurende een vooraf vastgestelde periode, én u heeft altijd een specialist achter de hand voor het geval er een storing optreed. Wel zo prettig!

Meer weten over CV reparaties Indoornik?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van CV reparaties in Indoornik of omstreken, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een service- en onderhoudsabonnement, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI.