Duurzame installatiebedrijven Dieren

U bent op zoek naar duurzame installatie bedrijven in Dieren en omstreken? Bij MBI bent u aan het juiste adres!

Wij willen graag meewerken aan duurzame toekomst voor volgende generaties. Duurzame energie is tegenwoordig ook mogelijk bij u thuis in Dieren. Installatiebedrijf MBI is het duurzame installatiebedrijf dat bij u helpt in het bijdragen aan een duurzame toekomstige samenleving.

Wat kan Installatiebedrijf MBI voor u betekenen?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Zonnepanelen genereren energie door gebruik te maken van zonlicht. Op een schuin dak dat op het zuiden gesitueerd is werken de panelen het best, echter kunt u ook in andere situaties een behoorlijk rendement behalen.

Een ander duurzaam systeem dat ook gebruik van het zonlicht maakt is een zogeheten zonneboiler. De zonneboiler is een systeem dat uit twee verschillende onderdelen bestaat. Het zonlicht wordt opgevangen door de zonnecollector (te vergelijken met een zonnepaneel). Het opgevangen zonlicht word dan gebruikt om water in het voorraadvat te verwarmen en dat water stroomt door de radiatoren bij u thuis.

Naast deze duurzame manieren die gebruik maken van het zonlicht is het ook mogelijk om energie te besparen door uw CV-ketel te laten optimaliseren. Installatiebedrijf MBI kan de CV-ketel bij u thuis in Dieren controleren en eventuele belemmeringen snel verhelpen. Door middel van CV-ketel optimalisatie bespaard u geld en helpt u mee aan een duurzame toekomst.

Meer info?

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder!