Evohome Ressen

Evohome is een innovatief en gebruiksvriendelijk systeem van Honeywell, dat speciaal ontwikkeld is om u meer controle te bieden over uw verwarmingssysteem en uw energieverbruik te verminderen.  Installatiebedrijf MBI is een specialist op het gebied van Evohome in Ressen en omstreken en vertelt u graag meer over dit geweldige systeem.

Zoneregeling

Evohome neemt in feite de functie van uw kamerthermostaat over. Met Evohome kunt u voor elke kamer in huis de temperatuur afzonderlijk instellen. U creeert zones in uw huis, welke u op een overzichtelijke manier kunt beheren; u ziet in één oogopslag hoe warm het is in elke ruimte van uw woning, en kunt dit op elk gewenst moment aanpassen.

Mobiel

Of u nu thuis bent of niet, met Evohome heeft u altijd en overal de controle over uw verwarming. U kunt zelfs uw verwarmingssysteem bedienen via de handige app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld de verwarming in de woonkamer alvast aanzetten als u onderweg bent naar huis.

Meer weten over Evohome in Ressen?

Bent u benieuwd of Evohome ook voor uw woning geschikt is? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI! Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Evohome in Ressen en omstreken en kunnen u vertellen hoe het systeem in uw situatie kan worden toegepast. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte!