Kamerthermostaten Ellecom

U bent op zoek naar een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van kamerthermostaten in Ellecom en omstreken? Installatiebedrijf MBI is u graag van dienst! Op deze pagina laten we u graag kennis maken met de slimste kamerthermostaat die er is: de Nefit ModuLine Easy.

Over de Nefit Moduline Easy

De Nefit ModuLine Easy is compatible met CV-ketels van Nefit, welke de verwarming in huis regelen op basis van wat u voelt. De Nefit ModuLine Easy is hun zintuig. Het is echter veel meer dan simpelweg een kamerthermostaat; het is een compleet serviceplatform! De thermostaat is  verbonden met zowel uw CV-ketel als uw smartphone. Ja, u kunt dus ook vanaf uw smartphone uw verwarming bedienen. Overal en altijd.

Slimmer verwarmen, meer besparen

De geavanceerde regelmethode en geintegreerde Eco-monitor van de Nefit ModuLine Easy zorgen niet alleen voor een comfortabeler binnenklimaat, maar ook voor een aanzienlijke energiebesparing. U gaat merkbaar zuiniger stoken. U heeft uw investering snel weer terugverdient, en gaat daarna alleen maar meer geld besparen op energie.

De voordelen op een rijtje

o    Bediening op afstand
o    Service op afstand
o    Zelflerend
o    Geschikt voor vrijwel alle smartphones
o    Geen abonnementskosten
o    Eenvoudige installatie
o    Zuiniger stoken
o    Stijlvol ontwerp

Meer weten over kamerthermostaten Ellecom?

Wilt u graag meer weten over de Nefit ModuLine Easy, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI, dé specialist op het gebied van kamerthermostaten in Ellecom en omstreken!