Ketelvervanging Otterlo

U bent op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen op het gebied van ketelvervanging in Otterlo of omstreken? Installatiebedrijf MBI staat voor u klaar! Wanneer het op verwarmingsinstallaties aankomt, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een vakkundige installatie door een betrouwbaar bedrijf. Installatiebedrijf MBI beschikt over geruime ervaring op het gebied van ketelvervanging.

Wanneer ketelvervanging?

Een CV-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Daarna zal het apparaat, afhankelijk van hoe goed deze onderhouden is, steeds vaker problemen hebben. Als u bedenkt dat de gemiddelde CV-ketel jaarlijks zo'n 1000 uur brandt, dan is dat ook niet zo gek. Op een gegeven moment is hij gewoon op. Maar als u merkt dat uw oude CV-ketel aan vervanging toe is, dan hoeft dat echt niet in uw nadeel te zijn!

Energiekosten besparen

Veel mensen stellen de aanschaf van een nieuwe CV-ketel het liefst zo lang mogelijk uit. Aan één kant is dat ook wel begrijpelijk, want een nieuwe CV-ketel vergt nu eenmaal een investering. Maar wist u dat de installatie van een nieuwe CV-ketel juist heel veel voordeel op kan leveren? Dat komt omdat de nieuwe CV-ketels steeds zuiniger worden. Met een nieuwe, moderne ketel verbruikt u aanzienlijk minder energie dan met een CV-ketel die al 15 jaar oud is. Bovendien kunt u met een nieuwe CV-ketel weer zorgeloos genieten van een aangename temperatuur in huis, en kunt u ook besparen op de reparatiekosten van uw oude ketel. U heeft uw investering dus snel weer terugverdiend.

Meer weten over ketelvervanging Otterlo?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten op het gebied van ketelvervanging Otterlo, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI, dé specialist op het gebied van ketelvervanging in Otterlo en omstreken! Wij maken graag voor u inzichtelijk wat u kunt besparen met de aanschaf van een nieuwe CV-ketel.