Luchtbehandeling Honderdmorgen

Installatiebedrijf MBI is een specialist op het gebied van luchtbehandeling in Honderdmorgen en omstreken. Op deze pagina informeren wij u over het belang van een goede luchtkwaliteit in bedrijfsruimtes, en hoe centrale luchtregulering dit kan waarborgen.

Luchtkwaliteit in bedrijfsruimtes

Dat een goede ventilatie belangrijk is voor uw gezondheid, zult u ongetwijfeld wel weten. Helaas laat de ventilatie in bedrijfruimtes vaak veel te wensen over. In dergelijke ruimtes raakt de lucht vanzelfsprekend veel sneller verontreinigd dan bijvoorbeeld bij u thuis, en indien hier niet de juiste maatregelen worden genomen, kan dit resulteren in een zeer ongezonde werkomgeving. Werknemers krijgen last van uiteenlopende klachten zoals geïrriteerde ogen, luchtwegproblemen, hoofdpijn en keelontstekingen. Dit verschijnsel, waarbij werknemers letterzien 'ziek van het werk' worden, wordt ook wel ‘Sick Building Syndrome’ genoemd. En het komt vaker voor dan u zou denken.

(Centrale) luchtregulering

Door te zorgen voor een aangenaam binnenklimaat met een constante toevoer van verse lucht, kunt u het 'Sick Building Syndrome' voorkomen en uw werknemers het comfort bieden dat essentieel is voor hun productiviteit. Dit is de realiseren door het laten plaatsen van een luchtbehandelingsinstallatie, die de lucht in het bedrijfspand vanaf een centraal punt reguleert.

Deskundig advies

Installatiebedrijf MBI kan u voorzien van een gedegen advies op het gebied van luchtbehandeling in Honderdmorgen en omstreken. Wij kunnen voor u in kaart brengen hoe de huidige situatie in uw werkplaats of bedrijfsruimte kan worden verbeterd, en op basis hiervan een luchtbehandelingsplan op maat maken. Uiteraard kunnen wij ook de investeringskosten, de terugverdientijd en de besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken. Ook de daadwerkelijke installatie van uw luchtbehandelingsinstallatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer weten over luchtbehandeling in Honderdmorgen?

Wilt u weten hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in uw bedrijfspand, of heeft u behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de ventilatie op kantoor? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI. Onze medewerkers staan u graag te woord!