Luchtgordijn specialist Bergerden

Overweegt u de aanschaf van een luchtgordijn voor uw onderneming? Installatiebedrijf MBI is dé luchtgordijn specialist van Bergerden en omstreken en kan u van dienst zijn met deskundig advies, installatie en onderhoud.

Waarom een luchtgordijn?

Het spreekt voo zich dat het verwarmen van winkels andere openbare gebouwen om een heel andere aanpak vraagt dan het verwarmen van een woning. Dit komt met name door het feit dat er de hele dag door mensen in- en uitlopen. De installatie van een luchtgordijn is in zo'n geval de beste manier om een comfortabel binnenklimaat te creëren en tegelijkertijd te besparen op energiekosten. Een luchtgordijn wordt opgehangen boven de ingang en creëert middels constante luchtstromen een scheiding tussen het buitenklimaat en het  binnenklimaat. In de winter blijft het binnen dus lekker warm, terwijl het in de zomer aangenaam koel blijft. Dit resulteert in lagere energiekosten.

Installatie luchtgordijn

De installatie van een luchtgordijn is iets dat u altijd aan een specialist moet overlaten. Of het nu om een renovatie of een nieuwbouwproject gaat, met Installatiebedrijf MBI bent u er van verzekerd dat de werkzaamheden op een correcte, verantwoorde wijze worden uitgevoerd. Uiteraard kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot het juiste ontwerp voor uw situatie.  Wij kunnen zowel ronde en ovale als rechthoekige luchtgordijnen integreren.

Meer weten over luchtgordijnen?

Heeft u nog vragen over luchtgordijnen, of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI, dé luchtgordijn specialist Bergerden!