Luchtgordijn Wekerom

Het verwarmen van een winkel of openbaar gebouw vereist een heel andere aanpak dan bij het verwarmen van een woning. Dit komt met name doordat er vaak mensen in- en uitlopen, en de deuren van dergelijke ruimtes vaak de hele dag open staan. Om toch een comfortabel binnenklimaat te creëren biedt een luchtgordijn uitkomst.

Wat is een luchtgordijn?

Een luchtgordijn wordt opgehangen boven de ingang en creëert een scheiding tussen het koude buitenklimaat en het warmere binnenklimaat. Hierdoor hoeft er binnen minder lucht verwarmd te worden, wat automatisch resulteert in een lagere energierekening.

Het juiste luchtgordijn kiezen

Installatiebedrijf MBI kan u helpen bij het selecteren van het juiste luchtgordijn in Wekerom en omstreken, geschikt voor uw specifieke situatie. Er is tegenwoordig veel keuze op het gebied van luchtgordijnen, en de kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een gedegen advies voorzien.

Integratie

Het integreren van een luchtgordijn is een klus die door een specialist dient te worden uitgevoerd. Wanneer u kiest voor de diensten van Installatiebedrijf MBI, weet u zeker dat de werkzaamheden op een goede en verantwoorde manier worden uitgevoerd. Wij kunnen ronde, ovale of rechthoekige luchtgordijnen in elk ontwerp integreren. Zowel voor renovaties als voor nieuwbouwprojecten staan wij voor u klaar.

Meer weten?

Heeft u interesse in een luchtgordijn in Wekerom, neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI in Arnhem. Onze specialisten zijn u graag van dienst!