Luchtgordijnen Arnhem

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van luchtgordijnen Arnhem? Bij Installatiebedrijf MBI bent u aan het juiste adres!

Wat u moet weten over luchtgordijnen

Het verwarmen van winkels en openbare gebouwen vereist vanzelfsprekend een heel andere aanpak dan het verwarmen van een woning. Dit komt voornamelijk doordat er de hele dag door mensen in- en uitlopen. Het installeren van een luchtgordijn is een ideale manier om een comfortabel binnenklimaat te creëren en tegelijkertijd te besparen op energiekosten. Een luchtgordijn wordt opgehangen boven de ingang en creëert een door middel van luchtstromen een scheiding tussen het koude buitenklimaat en het warmere binnenklimaat. Hierdoor komt er minder koude lucht naar binnen, wat resulteert in lagere energiekosten.

Luchtgordijnen installeren

Het installeren van een luchtgordijn is specialistisch werk. Of het nu om een renovatie of een nieuwbouwproject gaat, bij Installatiebedrijf MBI bent u er van verzekerd dat de werkzaamheden op een goede en verantwoorde manier worden uitgevoerd. Uiteraard kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien. Er is veel keuze op het gebied van luchtgordijn designs. Wij kunnen ronde, ovale of rechthoekige luchtgordijnen in elk ontwerp integreren.

Meer weten over luchtgordijnen Arnhem?

Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van luchtgordijnen Arnhem, of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI!