Luchtgordijnen Lathum

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van luchtgordijnen in Lathum of omstreken? Installatiebedrijf MBI is u graag van dienst!

Hoe verwarmt u een ruimte waar de deur altijd open staat?

Het verwarmen van winkels, supermarkten en openbare gebouwen vereist een heel andere aanpak dan het verwarmen van een gewoon huis. Een luchtgordijn is een innovatieve oplossing om in de winter de koude lucht en in de zomer de warme lucht buiten te houden. Zo kunnen winkels, supermarkten en bedrijven gedurende het hele jaar door hun deuren open houden voor hun klanten, zonder dat er kostbare energie wordt verspild. Een luchtgordijn wordt opgehangen boven de ingang en creëert een scheiding tussen het  buitenklimaat en het  binnenklimaat. Wanneer een luchtgordijn op de juiste manier wordt toegepast, kunt u profiteren van lagere energiekosten.

Het belang van regelmatig onderhoud

Met alleen de installatie van een luchtgordijn bent u er nog niet. Uw luchtgordijn moet namelijk ook eens in de zoveel tijd onderhouden worden. Dit is erg belangrijk; achterstallig onderhoud kan leiden tot een slecht functionerend luchtgordijn. Hierdoor kunt u onnodig veel stroom verbruiken. Ook kan het zijn dat u ondanks het luchtgordijn toch meer koude of warme lucht verliest. Verder zorgt onderhoud ervoor dat eventuele problemen tijdig ontdekt en verholpen kunnen worden. Zorg er dus voor dat u niet te lang wacht voor u onderhoud laat uitvoeren.

Deskundig advies

Er is veel keuze op het gebied van luchtgordijn designs. Installatiebedrijf MBI heeft een ruime kennis op het gebied van luchtgordijnen en kan u van een deskundig advies voorzien. We komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en een passend luchtgordijn voor u te vinden.

Meer weten over luchtgordijnen Lathum?

Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van luchtgordijnen in Lathum of omstreken, of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI!