Nieuwe badkamer Garderen

Uw wilt graag een nieuwe badkamer in Garderen of omstreken? Bij Installatiebedrijf MBI bent u aan het goede adres. Als specialist op het gebied van sanitair renovaties kunt u bij ons terecht voor advies, ontwerp en installatie.

Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht waarbij u zelf de badkamer mag inrichten? Dat biedt u de kans om eindelijk de badkamer van uw dromen te creeren! Installatiebedrijf MBI beschikt over alle kennis en expertise om u van een deskundig advies te voorzien. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en samen met u een ontwerp te maken. Uiteraard kunnen wij ook de complete installatie van uw nieuwe badkamer Garderen voor u verzorgen.

Renovatie

Ook voor badkamer renovaties kunt u bij ons terecht. Overweegt u om uw douchecabine te vervangen door een bad, of wilt u graag een nieuwe wastafel laten inbouwen? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw nieuwe badkamer beter te ventileren? Onze badkamer specialisten staan u graag bij met een persoonlijk advies. Of het nu om een kleine aanpassing of een complete renovatie gaat, bij Installatiebedrijf MBI draaien we voor geen enkele klus onze hand om.

Meer weten over een nieuwe badkamer Garderen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe badkamer in Garderen of omstreken, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI. We zijn u graag van dienst!