Service en Onderhoud Ochten

De gemiddelde CV-ketel maakt ieder jaar zo'n 1000 branduren. U kunt van zo'n apparaat dan ook niet verwachten dat u er nooit naar om hoeft te kijken. Om zuinig en veilig te kunnen blijven functioneren, heeft uw CV-ketel ten minste één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurtje nodig. Om te voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan, en ervoor te zorgen dat uw installatie optimaal blijft werken, raden wij al onze klanten aan om een  service- en onderhoudsabonnement voor de CV-ketel af te sluiten.

Een service- en onderhoudsabonnement bij Installatiebedrijf MBI

Wanneer u een service- en onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel bij ons afsluit, dan betaalt u elke maand een vaste lage premie. U krijgt dan automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. We maken dan samen met u een afspraak om bij u langs te komen. We lopen de ketel helemaal na, controleren deze op eventuele defecten en indien nodig vervangen we versleten onderdelen. Na afloop van de onderhoudsbeur kan uw CV-ketel er weer een tijdje tegen aan! Bovendien heeft u geen hoge kosten in één keer, en weet u altijd waar u aan toe bent.

Service bij storingen

Een ander voordeel van een abonnement afsluiten bij Installatiebedrijf MBI is dat u ons altijd kunt bellen als u onverhoopt te maken krijgt met een storing aan uw CV-ketel. We sturen dan zo snel mogelijk een monteur naar u toe om het probleem te verhelpen. Ook hiervoor geldt dat u geen grote uitgaven in één keer heeft. Wel zo prettig om te weten!

Meer weten over service en onderhoud Ochten?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van service en onderhoud in Ochten of omstreken, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!