Service en onderhoud Valburg

Uw CV-ketel is van essentieel belang voor uw wooncomfort; als hij het ineens niet meer doet, betekent dat tenslotte geen verwarming en ook geen warm water! Om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel goed, veilig en zuinig blijft functioneren, heeft hij één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurtje nodig. Om ervoor te zorgen dat u hier geen hoge bedragen aan kwijt bent, bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel bij ons af te sluiten af te sluiten.

Waarom zou ik een onderhoudsabonnement afsluiten?

Wanneer u bij ons een abonnement voor service en onderhoud in Valburg of omstreken afsluit, krijgt u automatisch bericht van ons als het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt van uw CV-ketel. We maken dan een afspraak met u. Tijdens de onderhoudsbeurt lopen we de ketel helemaal na en controleren we deze op eventuele defecten. Indien nodig kunnen versleten onderdelen meteen vervangen worden. Na zo'n onderhoudsbeurt loopt uw CV-ketel weer als een zonnetje! Een groot voordeel van zo'n onderhoudsabonnement is dat u geen onverwachtse of hoge kosten in één keer heeft aan uw CV-ketel; u betaalt een vaste lage maandelijkse premie.

En wat als mijn CV-ketel toch kapot gaat?

Mocht u toch onverhoopt te maken krijgen met een storing aan uw CV-ketel, dan kunt u ons gewoon even bellen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een monteur naar u toe om de storing te verhelpen. En het is wel zo fijn om altijd een specialist achter de hand te hebben.

Meer weten over service en onderhoud in Valburg?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van service en onderhoud in Valburg en omstreken, neemt u dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Installatiebedrijf MBI staan u graag te woord!