Verwarming Wehl

Installatiebedrijf MBI is gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei soorten verwarmingsinstallaties. U kunt vrijwel voor al uw installaties bij ons terecht. Van CV-ketels met de bijbehorende radiatoren tot vloerverwarming. Kortom, voor diensten op het gebied van verwarming in Wehl en omstreken zit u goed bij ons!

Ketelvervanging

Laten de prestaties van uw huidige CV-ketel te wensen over, of is uw ketel niet meer te repareren? Installatiebedrijf MBI helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe CV-ketel.  Vervang tijdig uw CV-ketel, dan kunt u straks weer genieten van een aangenaam binnenklimaat en een CV-ketel die werkt zoals het hoort!

Radiatoren

Zonder radiatoren kan er geen warmteoverdracht in uw woning plaatsvinden. Echter zijn veel mensen niet helemaal tevreden met hun radiatoren; ze functioneren niet zoals het hoort, of ze passen niet in de inrichting van de woning. Installatiebedrijf MBI kan u helpen met het uitzoeken van radiatoren die wél in uw interieur passen. Ook kunnen wij deze waterzijdig voor u inregelen, zodat ze niet alleen beter werken maar ook zuiniger omgaan met energie.

Vloerverwarming

Vloerverwarming als hoofdverwarming biedt u een aantal grote voordelen vergeleken met conventionele CV-ketels en radiatoren. Installatiebedrijf MBI informeert u in een persoonlijk gesprek graag over de werking en de voordelen van vloerverwarming als hoofverwarming. Uiteraard kunnen wij ook vloerverwarming voor u leggen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot verwarming in Wehl en omstreken, neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!