Vloerverwarming Hoenderloo

Vloerverwarming als hoofdverwarming biedt u een aantal grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een CV-installatie. Installatiebedrijf MBI informeert u daarom graag over de werking en de voordelen van vloerverwarming als hoofverwarming.

De werking van vloerverwarming

Bij vloerverwarming als hoofdverwarming worden er kunststof leidingen worden onder de vloer gelegd. Deze leidingen worden via een zogeheten verdeelunit aangesloten op het waternetwerk. Die verdeelunit kunt u zien als de regelaar van het hele systeem; hij is voorzien van een pomp, alsmede een thermostaatkraan, welke ervoor zorgt dat er geen water van een te hoge temperatuur door de leidingen kan stromen. Dit is belangrijk omdat een te hoge temperatuur mogelijk uw vloer kan beschadigen.

Voordelen

Doordat vloerverwarming gebruik maakt van stralingswarmte, wordt uw woning op een veel aangenamere en gelijkmatigere manier verwarmt, wat het comfort in huis merkbaar ten goede komt. Vloerverwarming als hoofdverwarming kan daarbij ook een aanzienlijke besparing op de energiekosten opleveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot vloerverwarming in Hoenderloo en omstreken, neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!