Zakelijke zonnepanelen Nieuwgraaf

Wist u dat u als ondernemer in Nederland van heel aantrekkelijke fiscale voordelen kunt profiteren als u investeert in milieuvriendelijke producten en duurzame alternatieven? Installatiebedrijf MBI informeert u graag over de mogelijkheden en voordelen van zakelijke zonnepanelen in Nieuwgraaf en omstreken.

Regelingen voor ondernemers

Het Ministerie van Financiën, Infrastructuur en Milieu heeft twee regelingen voor ondernemers: de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen).

De MIA maakt biedt u de mogelijkheid om tot maximaal 36% van de totale investeringskosten op bijvoorbeeld zakelijke zonnepanelen in Nieuwgraaf in aftrek te brengen op de fiscale winst van uw onderneming. De Vamil maakt het mogelijk om zelf te bepalen wanneer deze investeringskosten worden afgeschreven. Op die manier kunt u niet alleen een aantrekkelijk rente voordeel behalen, maar ook een liquiditeitsvoordeel.

Rendement

Naast het fiscale voordeel dat u kunt behalen heeft u natuurlijk ook direct voordeel van het gebruik van zonnepanelen. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u laat plaatsen gaat u namelijk flink besparen op uw energiekosten. Met het oog op de almaar stijgende energieprijzen en de huidige ontwikkelingen is het mogelijk om een rendement van 10% te behalen. Met zonnepanelen genereert u dus niet alleen groene stroom; u behaald ook nog een aantrekkelijk financieel rendement.

Meer weten over zakelijke zonnepanelen in Nieuwgraaf of omstreken?

Heeft u nog vragen over zakelijke zonnepanelen in Nieuwgraaf of omstreken, of wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact op met Installatiebedrijf MBI. We zijn u graag van dienst!