Zonneboiler Beekbergen

Veel mensen maken zich zorgen om de toekomst. Nu vele traditionele energiebronnen op beginnen te raken en de energieprijzen de pan uitrijzen is het gebruik maken van zonlicht een goed en duurzaam alternatief.  Installatiebedrijf MBI kan door het plaatsen van een zonneboiler bij u thuis in Beekbergen zorgen voor een verwarmingssysteem dat door groene energie zijn werk doet.

Waarom een zonneboiler?

Een zonneboiler is een systeem dat zonlicht gebruikt om het water in uw leidingen en radiatoren te verwarmen. Het zonlicht word door de zonnecollector opgevangen (ook bij bewolkt weer). U kunt een zonnecollector vergelijken met een zonnepaneel. Het zonlicht dat door de collector is opgevangen wordt vervolgens gebruikt om water in het voorraadvat op te warmen. Dit water verwarmd daarna de radiatoren in uw huis en zorgt voor een aangename temperatuur.

Naast dat de zonneboiler gebruik maakt van een duurzame energiebron betaalt u natuurlijk ook minder energiekosten per maand aangezien de zon gratis is.

Onze installateur is gespecialiseerd in het plaatsen van zonneboilers en heeft u thuis in Loenen snel en eenvoudig voorzien van dit systeem.

Meer weten?

Neem gerust contact op met de klantenservice van Installatiebedrijf MBI om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Onze specialisten helpen u graag met eventuele vragen en kijken graag samen met u naar wat er mogelijk is bij u thuis in Beekbergen.