Zonnepanelen Elst

We betalen ons blauw aan energiekosten, en dat terwijl de zon gratis is... zonde! Heeft u er wel eens aan gedacht om uw eigen zonnepanelen te laten installeren? Installatiebedrijf MBI is dé specialist op het gebied van zonnepanelen in Elst en omgeving. Wij verstrekken graag informatie over de mogelijkheden en kunnen u van een gedegen advies voorzien.

Rendement

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen die het mogelijk maken om zonlicht om te zetten naar elektriciteit. Maar schijnt in Nederland de zon wel voldoende, vraagt u zich wellicht af. Natuurlijk!  Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand richting het zuiden is gesitueerd en het mogelijk is om de zonnepanelen onder een hellingshoek van 30 graden te plaatsen, behaald u het meeste rendement. Wanneer de zonnepanelen op de juiste manier geplaatst worden, kunt u door het plaatsen van één zonnepaneel jaarlijks 480 kWH aan stroom opwekken. Door zonnepanelen te plaatsen genereert u groene stroom én u bespaart op uw energiekosten. Die investering heeft u binnen afzienbare tijd weer terugverdiend!

Advies op maat

Installatiebedrijf MBI laat u graag  in een persoonlijk gesprek de voordelen van zonnepanelen zien. Wij kunnen voor u een offerte op maat maken voor de plaatsing van de zonnepanelen. Daarnaast kunnen we u ook kennis laten maken met andere duurzame oplossingen. Door diverse alternatieve energiebronnen met elkaar te combineren kunt u namelijk nog meer rendement behalen!

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u graag meer informatie met betrekking tot zonnepanelen of andere duurzame oplossingen? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI!