Evohome

Wat is Evohome?

Evohome is een innovatief systeem van Honeywell. Het systeem, dat de functie van uw kamerthermostaat overneemt, biedt u de mogelijkheid om geld te besparen op uw energierekening, maar het biedt u ook veel meer controle over elk aspect van uw verwarmingssysteem. Dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kan iedereen met Evohome overweg.

Functionaliteiten

Zoneregeling: Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming. U kunt in één oogopslag de temperatuur in elke zone bekijken. 

Comfort: U regelt alles zelf, eenvoudig en effectief, voor elke kamer individueel.

Controle: Stel uw eigen verwarmingsschema samen, afgestemd op uw levensstijl en hoe u uw huis gebruikt. En creëer zones in uw huis die u vervolgens op een overzichtelijke wijze beheert.

Mobiel: U kunt zelfs uw verwarmingssysteem bedienen via de handige app op uw smartphone of tablet, of u nu thuis bent of niet.

Meer weten?

Bent u benieuwd of Evohome ook voor uw woning geschikt is? Neemt u dan contact op met Installatiebedrijf MBI! Wij informeren u graag over de voordelen van Evohome en kunnen voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Uiteraard kunnen wij ook het systeem voor u installeren!

Terug naar overzicht

Meer onderliggende verwarming diensten

Informatie aanvraag: evohome